Kwekkeboom Oven & Buitenhuis

Twee toonaangevende merken als het gaat om oven- en minisnacks.

Kwekkeboom Oven is de grondlegger van de snelgroeiende ovensnacks-categorie. Zij zijn erin geslaagd krokante snacks net zo krokant uit de oven te laten komen, als uit de frituurpan. Sinds 1960 is Buitenhuis, als marktleider, hét toonaangevende merk minisnacks in de out-of-home markt.

Sinds 2015 is naast Royaan ook NewForrest aangesloten bij Xandrion als leverancier. Via dit raamcontract profiteren Xandrion deelnemers van exclusieve condities op Kwekkeboom Oven Snacks & (sinds 2017 ook op) Buitenhuis.

NewForrest is een toonaangevend producent van diepvries fingerfoods en snacks. We geloven dat appetisers ons toekomstige eetpatroon gaan bepalen. Onze focus is deze markt vorm te geven.

Meer dan ooit zal finger food ons eetpatroon in de toekomst bepalen. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. NewForrest gelooft dat appetizers in aansluiting op veranderend consumentengedrag steeds relevanter wordt.

Het is de missie van NewForrest om de premium producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, waar het gaat om kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal: om elke hap culinair genot te bieden.

NewForrest volledig zelfstandig
Een deel van de merkenportfolio van Royaan (waaronder Van Dobben) wordt verkocht. De productielocatie aan de Watermolenweg in Wijk bij Duurstede herbergt, behalve de succesvolle R&D afdeling, voortaan de twee merken die warme finger foods in de Benelux op de kaart hebben gezet: Buitenhuis en Kwekkeboom Oven.
 
www.newforrest.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden