Fit Our Future

Helpt maximaal rendement te halen uit uw energiebesparingsmaatregelen.

Fit Our Future helpt bedrijven en instellingen bij het realiseren van gegarandeerde energiebesparingsmaatregelen. Ook helpen zij desgewenst bij het laten financiëren van investeringskosten.
Dankzij complementaire ervaring in inkoopsamenwerking, energie advisering, prestatiecontracten en financieringsprocessen, heeft Fit Our Future alles in huis om MKB bedrijven en instellingen maximaal te ontzorgen bij het realiseren van gegarandeerde energiebesparing. Bovendien adviseren zij overheden, financiële instellingen en grote concerns hoe zij energie-efficiëntie kunnen stimuleren bij bedrijven uit hun werkgebied, hun klantenkring of hun supply-chain. Fit Our Future onderscheidt zich door een sterke focus op realisatie: beleid ontwikkelen en (meetbare) resultaten realiseren gaan hand in hand. De vernieuwende werkwijze mag zich verheugen op warme aanbevelingen van onder meer ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme, Jan Kees de Jager en Herman Wijffels.

Marco Witschge, oprichter en algemeen directeur
Fit Our Future oprichter Marco Witschge heeft vanaf 2011 samen met ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme de weg voorbereid voor het Energieakkoord door alle maatschappelijke stakeholders met elkaar in een constructieve dialoog te brengen.  Als penvoerder van de financiële paragraaf heeft Marco onder leiding van Jan Kees de Jager alle betrokken marktpartijen, financiële instellingen en overheden geraadpleegd over de investeringsdrempels voor energiebesparing. Vanuit zijn eigen inkoopervaring realiseerde Marco zich al snel dat onafhankelijke inkoopbegeleiding en standaardisatie van processen wel eens de sleutels zouden kunnen zijn om deze drempels weg te nemen. Het idee voor Fit Our Future was geboren. Op dit moment neemt Marco met veel plezier en passie de marketing en sales voor zijn rekening.
 

www.fitourfuture.com
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden