Wasserij Engelbertink

Expert op het gebied van textielreiniging.

Bij Wasserij Engelbertink staat kwaliteit voorop, zowel op het gebied van bewassing van uw eigen linnengoed als bij het huren van linnengoed (inclusief bewassing). Binnen de wasserij bestaat ook een aparte afdeling voor de bewassing en/of verhuur van bedrijfskleding en stoomgoed.

Wasserij Engelbertink is vanaf heden de Xandrion leverancier op het gebied van textielreiniging. Al sinds de oprichting van het bedrijf (nu zo’n 65 jaar geleden) behoren de horeca en recreatieve sector tot de belangrijkste opdrachtgevers. Kwaliteit staat bij Wasserij Engelbertink bovenaan, zowel op het gebied van de bewassing van uw eigen linnen als bij het huren van linnengoed (inclusief bewassing). Tevens is het mogelijk linnengoed via Wasserij Engelbertink aan te schaffen. Binnen de wasserij bestaat ook een aparte afdeling voor de bewassing en/of verhuur van bedrijfskleding en stoomgoed. 

De wasserij is voorzien van de modernste apparatuur en voor zover mogelijk volledig geautomatiseerd. Zij beschikken over een moderne wasstraat, hetgeen de medewerkers in staat stelt de aangeboden was snel, goed en volgens afspraak te verwerken. De wasprocessen zijn zodanig afgestemd dat voor alle linnen goederen een maximale levensduur kan worden gewaarborgd. In de huidige wasstraat wordt op verantwoorde wijze omgegaan met het milieu en het daaraan gerelateerde energieverbruik. Met een maximaal rendement als resultaat. 
 
www.wasserijengelbertink.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden