Primagaz

Toonaangevend leverancier van propaangas.

Primagaz levert propaangas in flessen en bulktanks aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Daarnaast beleveren ze ruim 2.000 verkooppunten van gasflessen.


Xandrion deelnemers profiteren al sinds 1998 (een jaar na de oprichting van dit inkoopcollectief) van unieke condities op bulk- en flessengas.

De gasspecialist in Nederland

Primagaz Nederland is de propaanspecialist in je buurt. Met een netwerk van zo'n 1.000 flessenverkooppunten in Nederland is Primagaz nooit ver weg. Zo’n 10.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van Primagaz in bulk en in flessen. Daarvoor doorkruisen 30 vrachtwagens het land om particulieren, mkb’s, industriële bedrijven…van gas te kunnen voorzien.

Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy. Met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië, is het een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld. Primagaz maakt dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische know-how van SHV Energy als wereldspeler. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan.
 

www.primagaz.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden