Mood Media

Wereldwijd de meest vooruitstrevende leverancier van achtergrondmuziek.

Mood Media verzorgt in meer dan 50 landen de professionele achtergrondmuziek voor veel horeca, sport- en recreatiegelegenheden.

Vanaf 2004 zorgt Mood Media ervoor dat er bij onze deelnemers perfect passende muziek uit de speakers klinkt. Xandrion deelnemers profiteren van unieke condities op o.a. muziek- en mediasystemen.

Van achtergrondmuziek tot experience design

Mood Media was – ruim 80 jaar geleden – de grondlegger van de achtergrondmuziek industrie. De afgelopen jaren hebben zij intensief onderzoek gedaan om een zeer uitgebreid en volledig pallet met oplossingen te kunnen bieden voor de perfecte (audiovisuele) klantbeleving, die ondersteund worden door een wereldwijd servicenetwerk.

Vandaag zijn zij Mood. By Design.
Als marktleider op het gebied van oplossingen voor experience design helpt Mood merken aansluiting te vinden bij hun doelgroep. Zij bieden oplossingen voor muziek, digital signage, geur, interactieve- mobiele- en sociale marketing en geïntegreerde audiovisuele oplossingen, waardoor u uw klanten een onvergetelijke beleving kunt bieden.

De oplossingen van Mood Media bereiken dagelijks meer 150 miljoen consumenten via meer dan een half miljoen abonnee locaties in meer dan 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Het klantenbestand van Mood Media Corporation omvat meer dan 850 internationale merken in diverse marktsectoren, van bar tot restaurant en van fitnesscentrum tot wellness locatie.
 
www.moodmedia.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden