Gulf Bulkdiesel

Internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen.

Gulf levert vloeibare brandstoffen en smeermiddelen rechtstreeks aan de klant en via Gulf tankstations. De ontwikkeling van de internationale olieprijs wordt dagelijks gemonitord, zodat tegen de meest optimale condities wordt ingekocht.


Sinds 2008 kunnen Xandrion deelnemers via het raamcontract met Gulf Nederland B.V. profiteren van de unieke voordelen op bulkdiesel. 

Gulf is een internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen voor de industrie en bedrijfs- en consumentenmarkt. Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, gedurende al meer dan 100 jaar. 

In Nederland koopt Gulf haar producten in bij de oliemaatschappijen of importeert ze zelf. Gulf is in Nederland bekend als een grote speler op het gebied van retail brandstoflevering, maar ook om haar rechtstreekse levering van vloeibare brandstoffen en smeermiddelen aan diverse branches zoals industrie, vrije tijd, ziekenhuizen, transport, aannemerij, loon- en grondverzetbedrijven. Daarnaast heeft Gulf een groot marktaandeel in de levering aan de scheepvaart. Gulf heeft met talloze moderne tankschepen en tankauto’s haar distributie in eigen beheer. 

Duurzame brandstof wordt steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven zoeken namelijk een alternatief voor diesel, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van opdrachten via de CO2-prestatieladder. Omdat de CO2-uitstoot grotendeels afhangt van het brandstofverbruik, is de vraag naar alternatieve brandstof steeds groter. Met onze milieuvriendelijke Gulf Diesel Green en Gulf GoodFuels HVO verlaagt u onder andere de CO2-uitstoot en de uitstoot van stikstof. Met duurzame brandstoffen van Gulf bent u daarom klaar voor de toekomst.

www.gulf.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden