Opel

Eén van de grootste Europese autofabrikanten.

Duitse kwaliteit. Ongekend veelzijdig. Vol luxe details.


Opel is sinds 2017 Xandrion leverancier op het gebied van personen- en bedrijfswagens. Xandrion deelnemers profiteren van unieke inkoopcondities op de modellen van Opel.

Opel. De toekomst is voor iedereen.

De wereld is aan het veranderen. Waar we ook kijken, we zien overal nieuwe technologieën en grensverleggende innovaties opkomen, die de kracht hebben om ons leven voor altijd te veranderen. Opel wil dat iedereen van deze veranderingen kan profiteren. Daarom streven zij er voortdurend naar om deze innovaties voor iedereen toegankelijk te maken, niet slechts voor een paar. Dit doel is diep geworteld in hun DNA. Want alleen innovaties die voor iedereen beschikbaar zijn, hebben de kracht om de wereld te verbeteren.
 
Adam Opel heeft zijn bedrijf opgericht op 21 januari 1862 in Rüsselsheim. Daarmee zette hij de eerste stap, met als gevolg een lange reeks van innovaties. Nu is Opel een van de grootste Europese autofabrikanten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rüsselsheim. Daarnaast heeft Opel 10 fabrieken en 3 ontwikkelings- en testcentra in 7 Europese landen. Sinds 1 augustus 2017 is Opel onderdeel van de groep PSA. Opel Nederland is verantwoordelijk voor de sales en marketing van alle Opel modellen in Nederland en levert full service voor zakelijke gebruikers en fleetowners.
 
www.opel.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden