Kärcher

Wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie.

Op professioneel vlak moeten vele reinigingstaken worden uitgevoerd waarbij uiteenlopende en individuele eisen gelden. Kärcher biedt altijd de juiste oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk reinigen.


Kärcher biedt onze deelnemers sinds september 2019 een omvangrijk assortiment reinigingsmachines exact afgestemd op specifieke branche-eisen. Van hogedrukreinigers tot stofzuigers, van raam tot tapijtreinigers, van stroomreinigers tot schrob-/zuigmachines, van veeg-/zuigmachines tot tankreinigingssystemen en ga zo maar door.

Kärcher is de wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie. In 2017 behaalde het familiebedrijf met 2,5 miljard euro zijn hoogste omzetcijfer in de geschiedenis van het bedrijf. Met hoge- en ultrahogedruk reinigers, stofzuigers en stoomreinigers, huis- en tuin pompen, vegers en schrobbers, voertuigreinigingssystemen, reinigingsmiddelen, droogijsreinigers, drink- en afvalwater behandelingsinstallaties, waterdispensers en een ingenieus vlootbeheersysteem, bieden we een brede waaier van innovatieve oplossingen. Hier horen natuurlijk ook toebehoren, advies en service bij!

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG stelt 12.300 mensen tewerk in 67 landen. Meer dan 50.000 service centers in alle landen garanderen continue en uitgebreide leveringen aan klanten overal ter wereld. Innovatie is Kärcher’s belangrijkste groeifactor. Meer dan 90% van de producten zijn jonger dan vijf jaar. Meer dan 1000 ingenieurs en technici zijn in de weer met het ontwerpen van nieuwe oplossingen in onze R&D centra.

Kärcher is wereldwijd op het gebied van kwaliteit en technologie de toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. De klanten hebben optimaal profijt van de producten doordat ze hun reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren. Kärcher maakt een merkbaar verschil in het leven van klanten door hun effectieve en economische oplossingen te bieden voor dagelijkse en algemene reinigings- en bewateringsproblemen. Ze hebben zeer tevreden en enthousiaste klanten.
 
www.karcher.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden