Verbunt Verlinden

Een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur.

Verbunt Verlinden presenteert een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest toonaangevende wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken.


Via het raamcontract met Verbunt Verlinden profiteren Xandrion deelnemers sinds 2017 van unieke condities en uitstekende service op het gebied van wijn.

Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. Ze presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen. Van traditioneel tot innovatief en eigenzinnig. Verbunt Verlinden richt zich op groothandel, horeca en onafhankelijke wijnspeciaalzaken.

Verbunt Verlinden richt zich op het creëren van een unieke beleving van de best passende wijn voor ieder moment. Er wordt intensief samengewerkt met zowel klanten als leveranciers om zich zodoende te richten op een lange termijn samenwerking. Verbunt Verlinden onderscheidt zich als merkenleverancier en toonaangevende Nederlandse wijnimporteur.
 
www.verbuntverlinden.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden