Cetraco

Importeur van zowel warme, als koude dranken.

Cetraco is al ruim 25 jaar koploper op het gebied van vruchtensappen, smpothies, warme chocolademelk, dispensed systemen en kwalitatief hoogwaardige buffetpresentatiematerialen. Cetraco voorziet de Nederlandse markt van innovatieve, praktische concepten en vooral smaakvolle producten.


Cetraco B.V. is al 25 jaar importeur van warme en koude dranken en sinds 2014 Xandrion leverancier. Xandrion deelnemers ontvangen condities op het gehele assortiment van Cetraco. Het assortiment bestaat uit vruchtensappen uit concentraat en vers, smoothies van fruit en groenten en warme chocolademelk. Cetraco is leverancier van Frilich met een ruim assortiment buffetpresentatiematerialen.
 
Met dit unieke assortiment producten van de merken; Zengo, JusQueezed en Huski Chocolate Rescue richt Cetraco zich vooral op de horeca zoals hotels, congrescentra, restaurants, fastfood concepten, catering en personeelsrestaurants voor bedrijven en instellingen.
 
Kwaliteit, efficiency en gemak zijn hier de sleutelwoorden. Het succes is terug te vinden in de combinatie van hoogwaardige ingrediënten met de toegevoegde waarde van geavanceerde dispensed systemen.
 
Specifieke voordelen zijn:

www.cetraco.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden