Bonduelle Foodservice

's Werelds grootste groentemerk.

Bonduelle is dé wereldwijde specialist met toewijding aan de beste groenten. Door volledige beheersing van de keten, van grond tot mond, kan men de beste kwaliteit en 100% traceerbaarheid garanderen.

Bonduelle is een familiebedrijf en al sinds 1853 dé wereldwijde specialist met een toewijding aan de beste groenten. Door volledige beheersing van de keten, van grond tot mond, kan men de beste kwaliteit en 100% traceerbaarheid garanderen.

Voor Bonduelle staat kwaliteit voorop. Iedere groente die wij produceren, voldoet aan vaste kwaliteitscriteria zodat wij optimaal aan uw verwachtingen kunnen voldoen. In elke fase van de productieketen, van de teelt van de groenten totdat zij op het bord van de consument liggen, stelt Bonduelle zich ten doel de kwaliteit van haar groenten te verbeteren. Dit alles zonder dat hun natuurlijke eigenschappen worden aangetast.

Bonduelle stelt een vers garantie: binnen 4 uur worden de groenten geoogst en verwerkt. Bonduelle laat haar groenten wereldwijd groeien op meer dan 128.000 hectare grond en op plekken waar deze van nature het beste groeien. Men werkt samen met meer dan 3400 boeren en verwerkt meer dan 500 verschillende variëteiten!

Iedere dag opnieuw probeert Bonduelle met toewijding een gezonde en innovatieve oplossing te bieden met groenten van top kwaliteit die het hele jaar door beschikbaar zijn.
 
www.bonduelle-foodservice.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden