BESPAAR OP ELEKTROTECHNIEK, AUTOLEASE, SANITAIR & BOUWMATERIAAL

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan raamcontracten voor bouw, techniek & transport.

Topcondities op uw inkoop in bouw-, techniek- & transportartikelen. Wij bieden scherpe raamcontracten op o.a. bouwmateriaal & elektrotechnische groothandel.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

U profiteert van zeer scherpe condities op de artikelen die u inkoopt bij de Xandrion leveranciers op het gebied van Bouw, Techniek & Transport. Van auto’s & carts tot elektrotechnische & sanitaire groothandel en van bouwmateriaal tot machineverhuur.
 
Inkoopvoordeel op elektrotechnisch materiaal
Op het gebied van elektrotechnisch materiaal kunt u via Xandrion profiteren van hoge kortingen bij Rexel. Deze elektrotechnische groothandel is wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Deze groothandel is sterk in het leveren hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.
 
Voordelig (ver)bouwen & renoveren
Voor gunstige tarieven op bouwmaterialen kunt u gebruik maken van het raamcontract met PontMeyer. Voor sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra is Plieger het juiste adres en voor uw (groot)keukenapparatuur verwijzen wij u graag naar het contract met Metos. Voor gereedschappen, verhuur van machines en units kunt u terecht bij Boels Rental. Door te kiezen voor de aangesloten Xandrion leveranciers bespaart u aanzienlijk in uw (ver)bouw of renovatiekosten.
 
Gunstige tarieven carts
Voor het kopen, huren en leasen van diverse merken carts of accessoires en onderdelen van carts kunt bij Carrus terecht.

LEVERANCIERS

Carrus - Carts & Parts | Carts | Besparen door inkoopkracht
Carts

Carrus

Plieger | Sanitair groothandel | Besparen door inkoopkracht
Sanitair groothandel

Plieger

Rexel Nederland | Elektrotechnische groothandel | Besparen door inkoopkracht
Elektrotechnische groothandel

Rexel

BENIEUWD WAAR UW INKOOPKANSEN LIGGEN?

Bespaar op bouw, techniek & transport.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP