BESPAAR OP VERZEKERINGEN, ONGEDIERTEBESTRIJDING, PAYROLLING

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan raamcontracten voor dienstverlening & consultancy.

Topcondities op uw inkoop op het gebied van dienstverlening & consultancy. Wij bieden scherpe raamcontracten op o.a. verzekeringen & payrolling.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

U profiteert van hoge collectieve kortingen op de artikelen en diensten die u inkoopt bij de Xandrion leveranciers op het gebied van Dienstverlening & Consultancy. Dit zijn zaken zoals verzekeringen, duurzame oplossingen en ongediertebestrijding en payrolling.
 
Experts in uw branche
Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 Xandrion leverancier op het gebied van verzekeringen. Met hun expertise in de vrijetijdsbranche passen zij uitstekend in de contractenportefeuille van Xandrion. Zij bieden zeer branche specifieke pakketpolissen aan, waaronder een recreatiepakketpolis en een hotelpakketpolis. Daarnaast biedt Klap pakketpolissen op maat aan waardoor alle soorten bedrijven goed bij hen terecht kunnen. Voor alle pakketpolissen gelden unieke Xandrion condities, waardoor u kunt profiteren van veel inkoopvoordeel op uw verzekeringen.  
 
Klap Verzekeringsmakelaar is een middelgrote assurantiemakelaar met korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit. Met een heldere en efficiënte werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen zij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor zij in staat zijn proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. Als Xandrion deelnemer heeft u een vast contactpersoon die geheel op de hoogte is van alle unieke Xandrion afspraken. Dat praat wel zo makkelijk.
 
Besparen op ongediertebestrijding
Sinds 2010 bestrijden Xandrion deelnemers ongedierte tegen zeer gunstige tarieven door gebruik te maken van het raamcontract met Ongedierte Bestrijding Nederland. Dit is een landelijk opererend plaagdierbestrijdingsbedrijf. Hun core business is de beheersing van plaagdieren d.m.v. wering, analyse, diagnose en bestrijding van plaagdierbesmettingen. Daarnaast voeren zij werkzaamheden uit op het gebied van hygiëne en HACCP d.m.v. inspecties, consultancy, reiniging en desinfectie.
 
Collectief en duurzaam
Iedere ondernemer is tegenwoordig verplicht energiebesparende maatregelen door te voeren. Via het raamcontract met Fit Our Future haalt u maximaal rendement uit uw energiebesparingsmaatregelen. Dankzij complementaire ervaring in inkoopsamenwerking, energie advisering, prestatiecontracten en financieringsprocessen, heeft Fit Our Future alles in huis om u maximaal te ontzorgen bij het realiseren van gegarandeerde energiebesparing. Ook onze partner Groendus kan u bijstaan in uw transitie naar schone energie. 
 
Inkoopvoordeel op payrollen, uitzenden en personeelsadministratie
U bent ondernemer in de vrijetijdsbranche en u heeft personeel in dienst. Misschien overweegt u om binnenkort extra personeel aan te nemen. De wet- en regelgeving over personeel is complex, dat brengt risico’s mee. Het gevolg is dat u er veel tijd en energie in moet steken om personeelsbeheer goed geregeld te hebben. Wat doet u bij ziekte, hoe regelt u contracten, hoeveel moet uw medewerker verdienen, wat zijn de regels rondom vakantiekrachten en welke risico’s loopt u eigenlijk?
 
Xandrion leverancier Jigler neemt deze vragen en zorgen weg. Door gebruik te maken van hun uitzend- of payrolldienstverlening nemen ze het werkgeverschap en dus de werkzaamheden en risico’s van u als ondernemer over. Zij regelen de arbeidsovereenkomsten, doen de loonadministratie, voeren wet- en regelgeving door en zorgen voor uitbetaling en begeleiding van medewerkers bij ziekte. U betaalt een marge over de gewerkte uren van de medewerkers, in ruil daarvoor worden alle werkgeverszaken geregeld. En dat tegen zeer scherpe collectieve condities.

LEVERANCIERS

Groendus | Energie | Besparen door inkoopkracht
Energie

Groendus

BENIEUWD WAAR UW INKOOPKANSEN LIGGEN?

Bespaar op dienstverlening & consultancy.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP