BESPAAR OP A-MERK FABRIKANTEN & HORECA GROOTHANDEL

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan raamcontracten Food & Beverage.

U profiteert van topcondities op uw Food & Beverage inkoop. Wij bieden aantrekkelijke raamcontracten op zowel horeca groothandel als A-merk fabrikanten.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

U profiteert van zeer scherpe condities op uw Food & Beverage inkoop. Van producten uit de horeca groothandel en bier tot producten van A-merk fabrikanten in alle soorten voedingsproducten zoals frites en koffie.
 
Dé horeca groothandel voor foodprofessionals
Al sinds 1997 profiteren Xandrion deelnemers van een unieke deal met Sligro. Dit was 1 van de eerste inkoopsamenwerkingen die inkooporganisatie Xandrion (toen nog onder de naam van RICN) aanging met een leverancier. Inmiddels zijn bijna 900 deelnemers klant bij Sligro onder dit raamcontract. Mede doordat er zoveel deelnemers gebruik maken van dit contract en omdat dit aantal nog steeds stijgt, blijven wij in staat om unieke condities aan onze deelnemers te kunnen aanbieden.
 
Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non-food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens. Een goed gerecht op tafel kunnen zetten, begint al bij het inkopen van de juiste ingrediënten. Sligro levert samen met haar verspartners de beste kwaliteit verse producten in vlees, wild, vis, AGF en brood & banket, maar speelt met haar eigen productiefaciliteiten ook in op de vraag naar gespecialiseerde convienceproducten (Culivers). 
 
Besparen op A-merk fabrikanten in food & beverage
Binnen het contractenportfolio van Xandrion vallen zo’n 25 food & beverage A-merk fabrikanten, ook wel bypasscontracten genoemd. Dit betreft contracten voor halffabrikaten en voedingsmiddelen zoals o.a. met Unilever Food Solutions, Verstegen, Dr. Oetker / Koopmans en Kraft Heinz, maar ook (koel)verse producten als aardappelproducten en zuivel via Farm Frites en FrieslandCampina. Ook de diepvriesproducten als ijs, ovensnacks en bake-off broden zijn vertegenwoordigd binnen het contractenportfolio van Xandrion in de raamcontracten met bijvoorbeeld Ola, Van Geloven, Kwekkeboom & Buitenhuis, Baker & Baker en Délifrance.

Voor vrijwel alle soorten voedingsproducten heeft Xandrion een scherp raamcontract afgesloten, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw food & beverage inkoopkosten.

LEVERANCIERS

Sligro Foodservice | Horeca groothandel | Besparen door inkoopkracht
Horeca groothandel

Sligro Foodservice

Délifrance | Bake-off producten | Besparen door inkoopkracht
Bake-off producten

Délifrance

Dr. Oetker/ Koopmans | Bakken, pizza's & desserts | Besparen door inkoopkracht
Bakken, pizza's & desserts

Dr. Oetker / Koopmans

FrieslandCampina Professional | Room, boter en desserts | Besparen door inkoopkracht
Room, boter en desserts

FrieslandCampina Professional

Van Tol Convenience Food | Bakken, pizza's & desserts | Besparen door inkoopkracht
Bakken, pizza's & desserts

Van Tol Convenience Food

BENIEUWD WAAR UW INKOOPKANSEN LIGGEN?

Bespaar op food & beverage.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP