BESPAREN OP HORECA NON-FOOD GROOTHANDEL

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan raamcontracten voor Horeca Non-Food.

U profiteert van topcondities op uw Horeca Non-Food inkoop. Wij bieden scherpe raamcontracten op o.a. tafelaankleding, servies & meubilair.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

U profiteert van zeer scherpe condities op de artikelen en diensten die u inkoopt bij de Xandrion leveranciers op het gebied van Horeca Non-Food. Van tafelaankleding en (hotel)bedden tot muzieksystemen en pin- en creditcardtransacties.
 
Non-food groothandels
Xandrion heeft diverse non-food groothandels in haar contractenpakket waaronder Bunzl & Duni. Bij deze groothandels vindt u alle non-foodartikelen voor de foodservice, zoals tafelaankleding, keukengerei, glaswerk, servies, verpakkingsmateriaal en hotel supplies tegen zeer scherpe inkoopcondities. Allerlei non-foodartikelen die erg van belang zijn voor ondernemers in de leisure branche. Zo kan goede tafelaankleding fungeren als het visitekaartje van uw restaurant. Alles draait om onderscheidend vermogen, zeker nu. Sfeer en beleving worden steeds belangrijker en met tafelaankleding kan daar gemakkelijk op worden ingespeeld.
 
Besparen op horeca non-food en toch een onvergetelijke ervaring
Daarnaast vallen in deze categorie de raamcontracten voor bedden, boxsprings, matrassen en bed- en tafellinnen via Linnenatwork. Ook hier speelt beleving een grote rol. De kwaliteit en uitstraling van de bedden op uw locatie kunnen voor een onvergetelijke ervaring bij uw gasten zorgen. Deze ervaring zorgt er vervolgens voor dat uw gasten terugkomen en hun goede ervaringen delen met anderen.
 
Inkoopbehoeften & -wensen
Al deze leveranciers zijn door Xandrion geselecteerd en gecontracteerd omdat hun aanbod erg goed aansluit bij de inkoopbehoeften en -wensen van de diverse deelnemers; recreatieparken, campings, hotels, congres- , wellness & sauna-, sportlocaties en restaurants.
 

LEVERANCIERS

BENIEUWD WAAR UW INKOOPKANSEN LIGGEN?

Bespaar op horeca non-food.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP