BESPAAR OP KANTOORARTIKELEN & PRINT- & KOPIEEROPLOSSINGEN

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan raamcontracten voor kantoorfaciliteiten.

U profiteert van topcondities op uw inkoop in kantoorfaciliteiten. Wij bieden scherpe raamcontracten op o.a. kantoorartikelen & print- & kopieeroplossingen.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

Breed aanbod in kantoorbenodigdheden tegen aantrekkelijke condities
Op het gebied van kantoorbenodigdheden kunt u terecht bij Xandrion leverancier: Lyreco.
 
In 2015 is Lyreco aangesloten als leverancier voor kantoorartikelen bij Xandrion. Inmiddels maken al ruim 300 deelnemers gebruik van de unieke condities op o.a. kantoorartikelen, papier en toners. Lyeco biedt ook kantoormeubilair zoals bureaus, kasten en bureaustoelen, technisch apparatuur zoals beamers, papiervernietigers, opslagmedia en computers. Zelfs voor facility producten zoals ventilatoren en luchtreinigers bent u bij Lyreco aan het juiste adres. Via het raamcontract gelden de zeer gunstige inkoopcondities op het gehele assortiment.
 
Besparen op documentoplossingen, printers & audiovisuele apparaten
Sinds 2009 besparen Xandrion deelnemers via het raamcontract met PCI Nederland op hardware, software en bijbehorende diensten. PCI levert een totaaloplossing en helder advies over hoe uw documentstromen (zowel lokaal als in de cloud) overzichtelijk en eenvoudig ingericht kunnen worden. PCI biedt verschillende financieringsmogelijkheden; kopen, huren of leasen. Omdat zij weten dat uw behoefte kan veranderen kunt u alle oplossingen kopen, huren of leasen. Door hun eigen financieringsmogelijkheden betaalt u bijvoorbeeld per gebruiker of per maand.
 
Steeds meer van onze deelnemers zetten hun locatie ook in voor het organiseren van vergaderingen, (kleine) netwerkbijeenkomsten en presentaties. PCI biedt hierin ook een goede oplossingen voor interactief presenteren en digitaal samenwerken, zoals narrowcasting. Narrowcasting is een krachtige en doeltreffende manier om te informeren, entertainen of te adverteren via beeldschermcommunicatie. Het streamen van de content gaat via een externe media speler of ingebouwde narrowcasting hardware in een scherm en de speciale narrowcasting software maakt het mogelijk om deze content op afstand en op gewenste tijden af te spelen op diverse schermen. Zo kunt u eenvoudig met uw doelgroep communiceren, waar en wanneer u maar wilt.

LEVERANCIERS

BENIEUWD WAAR UW INKOOPKANSEN LIGGEN?

Bespaar op kantoorfaciliteiten.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP