BESPAAR OP SPEELTOESTELLEN & BUITENMEUBILAIR

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan raamcontracten voor sport & spel.

U profiteert van topcondities op uw inkoop voor sport & spel. Wij bieden aantrekkelijke raamcontracten op o.a. speeltoestellen en buitenmeubilair.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

U profiteert van zeer scherpe condities op speeltoestellen en buitenmeubilair van Xandrion leverancier BOERplay. Xandrion deelnemers kunnen bij BOERplay terecht voor een zeer breed assortiment in speeltoestellen en buitenmeubilair. Dit alles uiteraard tegen scherpe Xandrion tarieven.  
 
Alles onder één dak op het gebied van de inrichting van buitenruimte
BOERplay is een expert op het gebied van spelen en bewegen. We kijken bij de inrichting van de buitenruimte naar de functie van de omgeving en door wie deze wordt gebruikt. Zodat niet alleen kinderen ervan kunnen genieten, maar ook (jong)volwassenen en senioren.

Als professioneel ontwerper en producent, beschikt BOERplay over meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om het inrichten van ruimte. Samen met zusterondernemingen BOERurban en VISSERgroen bieden ze een breed scala aan mogelijkheden voor ruimtelijke inrichting. De focus ligt op het aantrekkelijk maken van de buitenruimte. Met op maat gemaakte ontwerpen, die worden versterkt door bijpassende speel- en beweegtoestellen, buitenmeubilair en groenvoorzieningen. Alles onder één dak op het gebied van de inrichting van buitenruimte!
 
BOERplay beschikt over meer dan 50 jaar ervaring met op maat gemaakte ontwerpen, die worden versterkt door bijpassende speel- en beweegtoestellen, buitenmeubilair en groenvoorzieningen.
 
Centraal uitgangspunt is dat alle menstypen ieder op hun eigen manier de ruimte kunnen gebruiken. Een goed ingerichte buitenruimte biedt voor ieder type mens, van jong tot oud, voldoende aanleiding om er te willen verblijven, te bewegen en anderen te ontmoeten.
 
Besparen op speeltoestellen & buitenmeubilair
Speeltoestellen en buitenmeubilair zijn vaak grote investeringen. Echter zijn deze faciliteiten wel van invloed op de beslissing van een consument om uw locatie wel of niet te bezoeken. Profiteer daarom van onze unieke afspraken op het gebied van speeltoestellen en buitenmeubilair en bespaar!

LEVERANCIERS

BENIEUWD WAAR UW INKOOPKANSEN LIGGEN?

Bespaar op sport & spel.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP