Inkooporganisatie Horeca

Hotels, restaurants, congres-, beurs en zalenlocaties bundelen hun inkoop via Xandrion.

Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u als horeca ondernemer van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten. Zowel op food als op non-food gebied.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

Xander helpt u besparen op uw inkoop
Inkooporganisatie voor horeca ondernemers
Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u als horeca ondernemer van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten, zoals horeca groothandel & A-merk fabrikanten (bypass contracten) energie, horeca non-food (o.a. tafelaankleding en guest supplies), linnenverhuur & wasserijdiensten, verzekeringen en afval. Daarnaast bieden wij u uitstekende service en deskundig (inkoop)advies op maat. 

In de vrijetijdsbranche waren wij in 1997 de eerste op het gebied van inkoopsamenwerking. Het inkoopprofiel van horecabedrijven (met name de hotels, restaurants, congres-, beurs- en zalenlocaties) komt voor een groot deel overeen met het inkoopprofiel van recreatiebedrijven. Veel recreatie ondernemers hebben immers net als horeca ondernemers, ook verhuuraccommodaties, vergadermogelijkheden en een restaurant. Dit maakt dat het merendeel van onze raamcontracten ook goed aansluit bij de inkoopwensen van horeca ondernemers. 

Grip op uw inkoop
Als ondernemer is inzicht in actuele bedrijfscijfers van groot belang. Wat gaat eruit en wat komt erin? Met 25 jaar aan inkoopervaring zijn wij echte inkoopprofessionals. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, gedetailleerde inzage in uw actuele inkoopgegevens, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends. Zo helpen wij u om grip te krijgen op uw inkoop, grip op een groot deel van uw uitgaven.

Ook assortiment en menu optimalisatie
Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van assortiment en menu optimalisatie, zodat u de hoogste marge uit uw menu kunt halen. Tevens kunnen (food)concepten van Eurest en onze leveranciers bij u ingezet worden. Daarnaast proberen wij met ons aanbod altijd in te spelen op de laatste duurzame ontwikkelingen, zodat wij samen met u ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Kortom, het voordeel voor u als horeca ondernemer: 
Een greep uit onze horeca deelnemers
We hebben verschillende inkoopsamenwerkingen opgetuigd met onder andere Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants en diverse hotelketens waaronder: Postillion Hotels, Best Western Hotels, Logis Hotels & Holland Hotels. Naast diverse hotelketens en samenwerkingsverbanden profiteren juist ook individuele zalen- & congrescentra, restaurants en hotels van de inkoopkracht van ons inkoopcollectief. Besparen door inkoopkracht!
 

BENIEUWD NAAR UW BESPAARMOGELIJKHEDEN ALS HORECA ONDERNEMER?

Profiteer van topcondities op diverse inkoopsegmenten

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP