Inkooporganisatie Sauna & Wellness

Sauna’s en wellness bedrijven bundelen hun inkoop via Xandrion.

Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u als sauna & wellness ondernemer van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten. Zowel op food als op non-food gebied.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

Xander helpt u besparen op uw inkoop
Inkooporganisatie voor Sauna & Wellness ondernemers
Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u als sauna & wellness ondernemer van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten zoals horeca groothandel & A-merk fabrikanten (bypass contracten) energie, verzekeringen en afval. Ook biedt Xandrion veel inkoopvoordeel op facilitaire contracten zoals (specialistische) schoonmaakartikelen en duurzame oplossingen. Daarnaast bieden wij u uitstekende service en deskundig (inkoop)advies op maat.
 
Inkoopprofiel Sauna & Wellness
Over het algemeen komt het inkoopprofiel van sauna & wellness locaties grotendeels overeen met het inkoopprofiel van bijvoorbeeld vakantieparken, restaurants, hotels, sportlocaties (waaronder golf- en bowlinglocaties) en congres- en zalencentra. Ons pakket raamcontracten sluit daarom ook erg goed aan bij de inkoopbehoeften van sauna’s. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 leveranciers.
 
Kortom, het voordeel voor u als sauna & wellness ondernemer:
Een greep uit onze sauna & wellness deelnemers
We werken al meer dan 10 jaar samen met een groep sauna & wellness locaties die vallen onder het moederbedrijf IWR (International Wellness Resorts), zoals Veluwse Bron en Zwaluwhoeve. In de loop der jaren zijn daar steeds meer wellness locaties bij gekomen, zoals de sauna’s De Thermen Nijmegen en Thermen La Mer die vallen onder de Select Wellness Group. Naast grote concerns profiteren juist ook individuele sauna & wellness locaties van de inkoopkracht van ons inkoopcollectief. Besparen door inkoopkracht!

BENIEUWD NAAR DE BESPAARMOGELIJKHEDEN VOOR UW SAUNA?

Profiteer van topcondities op diverse inkoopsegmenten

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn en om de inkoopkansen en besparingen voor uw bedrijf in kaart te brengen.

NEEM CONTACT OP