Inkooporganisatie Sport

Bowling-, fitnessbedrijven, zwembaden en ijs- en golfbanen bundelen hun inkoop via Xandrion.

Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten voor uw sportlocatie. Zowel op food als op non-food gebied.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

Xander helpt u besparen op uw inkoop
Inkooporganisatie voor ondernemers in de sportbranche
Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten voor uw sportlocatie. Kostenposten zoals horeca groothandel & A-merk fabrikanten (bypass contracten) energie, verzekeringen en afval. Ook biedt Xandrion veel inkoopvoordeel op facilitaire contracten zoals (specialistische) schoonmaakartikelen, duurzame oplossingen (zoals laadpalen) en zelfs (golf)carts. 
 
Daarnaast bieden wij u uitstekende service en deskundig (inkoop)advies op maat.
 
Inkoopprofiel van sportbedrijven
Over het algemeen komt het inkoopprofiel van sportbedrijven zoals bowling-, fitnessbedrijven, zwembaden, ijs-, kart en golfbanen grotendeels overeen met het inkoopprofiel van bijvoorbeeld vakantieparken, restaurants, hotels en congres- en zalencentra. Ons pakket raamcontracten sluit daarom ook erg goed aan bij de inkoopbehoeften van sportbedrijven. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 leveranciers.
 
Kortom, het voordeel voor u als sport ondernemer:
Een greep uit onze sport deelnemers
We hebben al sinds 2005 een inkoopsamenwerking met Optisport Exploitaties. Optisport is exploitant van 400 accommodaties verspreid door Nederland en België. Optisport is marktleider en dé specialist op het gebied van exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club). Ook verzorgen wij de inkoop voor een groot deel van de golfbanen die zijn aangesloten bij NVG (Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties) en voor de bowlingbanen die zijn aangesloten bij de NVB (Nederlandse Vereniging van Bowlingondernemers). Daarnaast besparen individuele bowlingbedrijven, fitnesscentra en kartbanen op hun inkoop door via Xandrion in te kopen. Besparen door inkoopkracht!

BENIEUWD NAAR UW BESPAARMOGELIJKHEDEN VOOR UW SPORTLOCATIE?

Profiteer van topcondities op diverse inkoopsegmenten

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP