Red Bull

Hét merk binnen de energiedranken.

Op 1 april 1987 werd Red Bull Energy Drink voor het allereerst verkocht in Oostenrijk. Dit was niet alleen de lancering van een nieuw product, maar ook de geboorte van een compleet nieuwe productcategorie: energiedranken. Inmiddels is Red Bull in meer dan 170 landen beschikbaar.

In 1987 lanceerde Red Bull niet alleen een nieuw product, maar een compleet nieuwe productgroep: energiedrank. Sinds dag één geeft Red Bull vleugels aan mensen en aan ideeën, en zijn er verschillende mijlpalen bereikt op het gebied van sport en cultuur.

Dietrich Mateschitz heeft Red Bull opgericht rond 1980, geïnspireerd door functionele dranken uit het Verre Oosten. Hij creëerde de formule van Red Bull Energy Drink en ontwikkelde het unieke marketing concept. In 1987, op 1 april, werd Red Bull Energy Drink voor de allereerste keer verkocht in Oostenrijk. Dit was niet alleen de lancering van een compleet nieuw product, in feite was de geboorte van een totaal nieuwe productcategorie. Vandaag is Red Bull beschikbaar in 170 landen en tot nu toe zijn er meer dan 9,804 miljard blikjes Red Bull geconsumeerd.
 
https://www.redbull.com/nl-nl/
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden