Dr. Oetker Professional/Koopmans Professioneel

Een breed assortiment pizza- en bakproducten, toegespitst op de professionele gebruiker.

Met de producten van Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel serveer je in een handomdraai heerlijke gerechten aan iedere gast, met gemak en snelheid, maar wel met jouw eigen 'touch'. Voor zowel bakken vanaf de basis, als het bereiden van kant-en-klaar bieden zij een oplossing.

Via het raamcontract voor de merken Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel profiteren Xandrion deelnemers sinds begin 2017 van unieke inkoopcondities op alles voor de basis van het bakken én volledige convenience. Voor elke aparte wens, kennis of middel bieden zij een aangepaste oplossing met kwaliteitsproducten. 

Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel bieden een breed assortiment pizza en bakproducten, die toegespitst zijn op de professionele gebruiker. Zij bieden producten waarmee u in een handomdraai heerlijke gerechten serveert aan iedere gast, met gemak en snelheid, maar wel met uw eigen ‘touch’. Voor zowel bakken vanaf de basis als voor het bereiden van kant & klaar bieden zij de oplossing! Met de kwaliteitsproducten en de juiste ondersteuning zijn zij uw partner, zodat u uw gasten een echte beleving kunt bieden!
 
www.oetker-professional.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden