Jigler

Volledige ontzorging op personeelsgebied.

Jigler is specialist in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Van payrollen, uitzenden en personeels- en salarisadministratie tot - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Bovendien helpt hun eigen arbodienst bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Je bent ondernemer in de vrijetijdsbranche en je hebt personeel in dienst. Of je overweegt personeel aan te nemen. Maar je bent tot de conclusie gekomen dat de wet- en regelgeving over personeel complex is. En dat er ook risico’s kleven aan het werkgeverschap. Want wat doe je bij ziekte, hoe regel je contracten, hoeveel moet de medewerker verdienen en wat zijn de regels rondom vakantiekrachten?

Jigler neemt deze vragen en zorgen weg. Door gebruik te maken van hun uitzend- of payrolldienstverlening nemen ze het werkgeverschap, en de daarbij behorende taken en risico’s, van jou over.
 
Zij regelen de arbeidsovereenkomsten, doen de loonadministratie, voeren wet- en regelgeving door en zorgen voor uitbetaling en begeleiding van medewerkers bij ziekte. Jij betaalt een marge over de gewerkte uren van de medewerkers, in ruil daarvoor worden alle werkgeverszaken geregeld.
 
Wat je personeelsvraag ook is, of je nu behoefte hebt aan flexibiliteit of zekerheid. Jigler heeft een passende dienstverlening voor jouw onderneming. En of je nu voor uitzenden of payrollen kiest, Jigler neemt de werkgeverstaken van je over. Zodat jij je kunt focussen op het ondernemerschap.
 
Ontdek wat het beste bij jou past:

Flexibiliteit met uitzenden
Wil je snel kunnen schakelen met personeel? De gaten in je bezetting opvangen, zonder vast te zitten aan extra personeelskosten wanneer de drukte voorbij is? Dan is uitzenden de beste optie voor jou. Een landelijke intercedentennetwerk gaat aan de slag om snel jouw vacature in te vullen. En vervolgens regelt Jigler alles wat bij het dienstverband hoort. 

Zekerheid met payroll
Heb je behoefte aan (extra) personeel, maar zie je al het regelwerk en de risico’s niet zitten? Overweeg dan payroll. Daarmee draag je het werkgeverschap, inclusief werkgeverstaken en -risico’s over aan Jigler. Zij doen zaken als uitbetalen van loon of het doorvoeren van cao-wijzigingen. En de medewerker krijgt ook nog eens de arbeidsvoorwaarden die op jouw bedrijf van toepassing zijn. 
 

https://www.jiglerhr.nl/
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden