Kwekkeboom Oven & Airfryer en Buitenhuis

Twee toonaangevende merken als het gaat om oven- en minisnacks.

Kwekkeboom Oven & Airfryer is de grondlegger van de snelgroeiende ovensnacks-categorie. Zij zijn erin geslaagd krokante snacks net zo krokant uit de oven te laten komen, als uit de frituurpan. Sinds 1960 is Buitenhuis, als marktleider, hét toonaangevende merk minisnacks in de out-of-home markt.

Sinds 2015 is NewForrest aangesloten bij Xandrion als leverancier. Via dit raamcontract profiteren Xandrion deelnemers van exclusieve condities op Kwekkeboom Oven & Airfryer en (sinds 2017 ook op) Buitenhuis. NewForrest is een toonaangevend producent van diepvries fingerfoods en snacks.  

Het succes van de merken Kwekkeboom Oven & Airfryer en Buitenhuis wordt steeds verder uitgebouwd; het assortiment is inmiddels aangevuld met tal van premium fingerfoods. Daarnaast hebben verschillende gerenommeerde partijen in de snack- en fingerfood markt de innovatieve ontwikkelings-en productiemogelijkheden van NewForrest Fingerfood weten te vinden. Dit heeft geleid tot een groot aantal overeenkomsten voor co-manufacturing en de productie van diverse private labels.

Het is de missie van NewForrest om de premium producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, waar het gaat om kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal: om elke hap culinair genot te bieden.
www.newforrest.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden