Sustendo

Een groep daadkrachtige makers en begeleiders van plannen om uw bedrijf te verduurzamen.

Voor iedereen die niet langer over duurzaamheid wil blijven praten, maar de daad bij het woord wil voegen. Onze experts richten zich zowel op bedrijven en instellingen maar ook op overheden en sectororganisaties.


Dankzij complementaire ervaring in inkoopsamenwerking, energie advisering, prestatiecontracten en financieringsprocessen, heeft Fit Our Future alles in huis om MKB bedrijven en instellingen maximaal te ontzorgen bij het realiseren van gegarandeerde energiebesparing. Bovendien adviseren zij overheden, financiële instellingen en grote concerns hoe zij energie-efficiëntie kunnen stimuleren bij bedrijven uit hun werkgebied, hun klantenkring of hun supply-chain. Fit Our Future onderscheidt zich door een sterke focus op realisatie: beleid ontwikkelen en (meetbare) resultaten realiseren gaan hand in hand. De vernieuwende werkwijze mag zich verheugen op warme aanbevelingen van onder meer ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme, Jan Kees de Jager en Herman Wijffels.

Marco Witschge, oprichter en algemeen directeur
Fit Our Future oprichter Marco Witschge heeft vanaf 2011 samen met ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme de weg voorbereid voor het Energieakkoord door alle maatschappelijke stakeholders met elkaar in een constructieve dialoog te brengen.  Als penvoerder van de financiële paragraaf heeft Marco onder leiding van Jan Kees de Jager alle betrokken marktpartijen, financiële instellingen en overheden geraadpleegd over de investeringsdrempels voor energiebesparing. Vanuit zijn eigen inkoopervaring realiseerde Marco zich al snel dat onafhankelijke inkoopbegeleiding en standaardisatie van processen wel eens de sleutels zouden kunnen zijn om deze drempels weg te nemen. Het idee voor Fit Our Future was geboren. Op dit moment neemt Marco met veel plezier en passie de marketing en sales voor zijn rekening.
 

www.sustendo.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden