Sustendo

Een groep daadkrachtige makers en begeleiders van plannen om uw bedrijf te verduurzamen.

Voor iedereen die niet langer over duurzaamheid wil blijven praten, maar de daad bij het woord wil voegen. Onze experts richten zich zowel op bedrijven en instellingen maar ook op overheden en sectororganisaties.

Als groep daadkrachtige makers en begeleiders van plannen banen wij de weg van ambitie naar realisatie. Voor gebouweigenaren die hun energiebesparingspotentieel willen verzilveren. En voor overheden met duurzame ambities die ondernemers en instellingen daarbij willen ontzorgen. Voor iedereen die verduurzaming wil realiseren en daarvoor een kartrekker zoekt. Van doelstelling naar businesscase. En van businesscase naar meetbaar resultaat.

Onze kracht? We kennen de bomen in het bos dat duurzaamheid heet. En staan daarin met beide benen op de grond. Verbinden met hetzelfde gemak partijen rond strategische belangen als rond operationele uitdagingen. Vinden even gemakkelijk (partijen voor) financieringsoplossingen als technische oplossingen. Zonnedaken? Warmtepompen? Isolatie? Lokale energieopslag en netcongestie-oplossingen? Specifieke projecten op complete programma's? Aan de slag! Voor een meetbaar resultaat.

 

www.sustendo.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden