Groendus

De alles-in-één duurzame energiepartner voor zakelijk Nederland

Groendus gaat voor schone en betaalbare energie voor iedereen. Door vooruit te denken én vooruit te doen.


Groendus is de alles-in-één duurzame energiepartner voor zakelijk Nederland. Samen met ruim 5.000 klanten bouwt Groendus aan een nieuw, toekomstbestendig energiesysteem. Groendus gaat voor schone en betaalbare energie voor iedereen. Door vooruit te denken én vooruit te doen.
 
Schone en betaalbare energie voor iedereen
Verduurzamen betekent voor elke organisatie iets anders. Maar één ding is zeker: er is altijd energie voor nodig. Groendus helpt bedrijven om hun energiehuishouding te verduurzamen. Door energie te besparen, zelf op te wekken en slim te verbruiken. Wij maken voor iedere organisatie een persoonlijke routekaart naar schone en betaalbare energie. Jouw duurzame ambities veranderen zo in een helder plan en concrete acties.

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Wij zorgen ervoor dat jij over alle apparatuur beschikt voor het optimaal opwekken en benutten van duurzame energie voor jouw organisatie. Met slimme energiesturing maken we jullie energiestromen realtime inzichtelijk en bestuurbaar. En via de Energiemarktplaats koop of verkoop je jullie energie rechtstreeks en lokaal.
Al deze oplossingen laten we harmonieus samenwerken. Zo maak jij optimaal gebruik van goedkope en duurzame energie.

Dat is slim, voordelig en groen dus!

 
www.groendus.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden