Groendus

Het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland, naar 100% schone energie

Groendus combineert besparen, opwekken en duurzaam in- en verkopen naar een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie.


Groendus is het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland. Samen gaan we voor 100% schone energie. We helpen ondernemers die daar ook voor willen gaan.

De energiehuishouding van een bedrijf verduurzamen is geen kleine klus. Maar het is wel nodig om onze aarde leefbaar te houden. En niet onbelangrijk: slim verduurzamen is vaak financieel aantrekkelijk. Groendus vertaalt de duurzame ambities van organisaties naar concrete mogelijkheden en een helder plan. We combineren besparen, opwekken en duurzaam in- en verkopen in een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie. Bijvoorbeeld met: Groendus ontstond begin 2021 vanuit 6 gespecialiseerde bedrijven in de duurzame energiemarkt. Elk van deze bedrijven leverde een essentiële bijdrage aan de energietransitie waarin we ons bevinden. Door de krachten te bundelen maken we nu het verschil en bouwen we een nieuw energienetwerk van en voor zakelijk Nederland. Met 110 medewerkers werkt Groendus vanuit Utrecht en Haarlem.
 
www.groendus.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden