Groendus

Het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland, naar 100% schone energie

Groendus combineert besparen, opwekken en duurzaam in- en verkopen naar een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie.


Groendus is het nieuwe energienetwerk van en voor zakelijk Nederland. Samen gaan we voor 100% schone energie. We helpen ondernemers die daar ook voor willen gaan.

De energiehuishouding van een bedrijf verduurzamen is geen kleine klus. Maar het is wel nodig om onze aarde leefbaar te houden. En niet onbelangrijk: slim verduurzamen is vaak financieel aantrekkelijk. Groendus vertaalt de duurzame ambities van organisaties naar concrete mogelijkheden en een helder plan. We combineren besparen, opwekken en duurzaam in- en verkopen in een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie. Bijvoorbeeld met:
 
Groendus is de duurzame energiepartner voor zakelijk Nederland en helpt klanten op weg naar 100% écht schone energie en bevordert daarmee de transitie naar een duurzaam energiesysteem. Met een team van 130 mensen werkt de organisatie vanuit Utrecht. Groendus heeft een klantenbestand van ruim 4.000 bedrijven, gemeenten en instellingen en heeft tot nu toe 170 MWp aan zonnevermogen en 12.000 meters geïnstalleerd. Groendus heeft al meer dan 300 zonnecentrales in Nederland gebouwd en heeft de ambities om dit aantal stevig uit te breiden. Daarnaast wil Groendus klanten steeds meer verduurzamingsoplossingen bieden, zoals slim laden en batterijopslag.

 
www.groendus.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden