QUATRA

Uw partner voor de inzameling van oud frituurvet en levering van nieuw frituurvet.

QUATRA is marktleider op het gebied van het ophalen en verwerken van gebruikt frituurolie en –vet in Europa en het ledigen en schoonmaken van vetputten.

Al meer dan 65 jaar is QUATRA gespecialiseerd in het ophalen van oud frituurvet bij onder meer horecagelegenheden, industrieën en clubs en verenigingen. Inmiddels haalt QUATRA al bij meer dan 35.000 adressen oud frituurvet op in heel Nederland en delen van Duitsland. Door middel van de landelijke dekking en lokale service kunnen zij altijd snel langskomen.
 
QUATRA is de marktleider op het gebied van het ophalen en verwerken van gebruikt frituurolie en –vet in Europa en het ledigen en schoonmaken van vetputten. Hierdoor zijn zij een belangrijke schakel tussen de horeca en biodieselproducten in Europa.
 
QUATRA NL is onderdeel van het ambitieuze QUATRA International toonaangevend in West-Europa en gevestigd in België met meer dan 300 enthousiaste medewerkers. Klanten mogen van QUATRA een snelle en hoogwaardige service verwachten. QUATRA is een van de grootste toeleveranciers van 2e generatie grondstoffen en draagt zodoende bij aan een meer duurzamere wereld.

 
https://www.quatra.com/nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden