Scanfie Kassasystemen

Het meest complete kassasysteem voor de horeca en leisure.

Integreer al je verkopen en betalingen in uw Point of Sale-systeem en geef uw gasten de best mogelijke ervaring met QR bestellen aan tafel, een bestelzuil of uw eigen bestelwebsite.

Sinds 2018 biedt Scanfie het meest complete alles-in-1 kassasysteem voor de horeca en leisure.

Scanfie biedt een overzichtelijk alles-in-één kassasysteem voor uw locatie. Het kassasysteem werkt zeer intuïtief, waardoor medewerkers meteen aan de slag kunnen. Dankzij de verschillende modules is Scanfie zeer flexibel in te zetten voor uw situatie. Naast de kassasoftware zijn ook QR-bestellen, bestelwebsites voor afhaal- en bezorgrestaurants, een gasten-oproepsysteem voor zelfbediening en bestelzuilen geïntegreerd in het systeem. Uiteraard voorziet Scanfie ook in alle benodigde hardware voor uw horeca- of leisurebedrijf.

Vanaf dag één zijn horecaondernemers betrokken geweest bij de ontwikkeling van de software, en dat merkt u aan de eenvoudige en praktische functionaliteit. Met Scanfie Kassasystemen bent u helemaal klaar voor de toekomst en kunt u zich volledig focussen op wat echt belangrijk is: de gasten!
 
www.scanfie.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden