FrieslandCampina Professional

De zuivelexpert voor de professionele keuken.

FrieslandCampina Professional biedt een onmisbaar portfolio zuivelproducten. Onder de merken Campina, Debic en Lattiz vindt u room, desserts, boter en opschuimmelk voor de professionele gebruiker.

FrieslandCampina is een waar begrip als het om zuivelproducten gaat. Niet voor niets gaat de start van de samenwerking tussen Xandrion en FrieslandCampina terug naar het jaar 2005. Inmiddels is FrieslandCampina niet meer weg te denken uit het contractenportfolio van Xandrion en profiteert een groot deel van de Xandrion deelnemers van de voordelen van de samenwerking.

FrieslandCampina Professional richt zich – onder de merknamen Campina, Debic en Lattiz - op de productie en verkoop van room, desserts, boter en opschuimmelk.

100 jaar Debic
In 2020 vierde zuivelmerk Debic haar 100-jarig bestaan. Debic is een professioneel zuivelmerk voor chef-koks, patissiers en andere professionals in de foodservice industrie. Debic’s producten en services helpen foodservice professionals om efficiënter te werken, zodat ze zich kunnen concentreren op het creëren van creatieve gerechten. Debic ondersteunt op deze manier foodservice professionals al langer dan een eeuw. Samen hebben ze al 100 jaar aan culinaire geschiedenis gecreëerd. In 1920 was een jonge melkboer genaamd Jean Debije zo gepassioneerd door kwaliteitsvolle zuivelproducten dat hij zijn eigen bedrijf begon: Laiterie Debije. Door een misinterpretatie van het handschrift werd het bedrijf echter geregistreerd als Laiterie Debic. Vanwege de constante kwaliteit en onderscheidende innovaties, zoals slagroom in een spuitbus en kookroom, vierde Debic haar 100ste verjaardag in 2020.
 
www.frieslandcampina.com
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden