Signature Foods

Specialist in salades, spreads en sauzen voor de professionele keuken.

Profiteer van unieke inkoopcondities op het professionele assortiment salades, spreads en sauzen van de merken Johma oet Twente, Johma Professional, Gourmet salades en Heks'nkaas.

Dankzij de samenwerking met Signature Foods Professional, specialist op het gebied van salades, spreads en sauzen voor de professionele keuken profiteren Xandrion deelnemers van inkoopcondities op het professionele assortiment van de merken Johma oet Twente, Johma Professional, Gourmet salades en Heks'nkaas.

Ongetwijfeld bent u bekend met de diverse bekende A-merken uit het portfolio van Signature Foods, waaronder Johma oet Twente, Johma Professional, Gourmet salades en Heks'nkaas. Dankzij de samenwerking tussen Xandrion en Signature Foods kunnen Xandrion deelnemers - met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2024 - profiteren van unieke inkoopcondities op het uitgebreide assortiment salades, spreads en sauzen van deze bekende merken.

Floris Vogelaar, Salesmanager Foodservice: "Dankzij de samenwerking met Xandrion hopen wij de deelnemers van dienst te kunnen zijn met ons professionele assortiment salades, spreads en sauzen om zo het gemak en het rendement in hun keuken te verhogen. We kijken er naar uit om in contact te komen met de deelnemers en hen te voorzien van advies op maat."

Bespaart u mee?
Wilt u meer weten over onze nieuwe samenwerking met Van Tol Convenience Food of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0318-421655 of stuur een e-mail naar info@xandrion.nl, wij helpen u graag verder. 
 
https://www.signaturefoodsprofessional.com/nl-NL
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden