Sligro Foodservice

Groots in genieten

Sligro is een horecagroothandel met een breed assortiment food & beverage en aan food gerelateerd non-food producten. Zij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro is marktleider in Nederland en één van de eerste leveranciers waarmee Xandrion in 1997, toen nog RICN, een inkoopsamenwerking startte. Een unieke samenwerking, omdat Sligro sindsdien langdurig en exclusief samenwerkt met Xandrion. Sligro richt zich met een landelijk netwerk van zelfbedieningsgroothandels en bezorgcentra o.a. op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers en bedrijfsrestaurants. 
 
Assortiment van ruim 75.000 food en aan food-gerelateerde artikelen

Sligro biedt de klanten van Xandrion een scherp en marktconform geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken. Daarnaast voert Sligro een uitgebreid assortiment van duurzame producten onder het label eerlijk & heerlijk. 
 
Zelfbediening en bezorging
Dankzij het landelijke en fijnmazige netwerk van 50 zelfbedienings- en 8 bezorggroothandels, heeft iedere klant in Nederland binnen 30 minuten een Sligro zelfbedieningsgroothandel tot zijn beschikking. Daarnaast beschikt Sligro over een nieuw en klantvriendelijk online platform: een geavanceerd ordersysteem voor bestellingen dat werkt met persoonlijke lijsten, scannen met mobiel, en met bestelrechten die kunnen worden ingericht op de medewerkers van de klant. Dankzij het nieuwe platform bezorgt Sligro snel en correct, waarbij levering plaatsvindt uit geconditioneerde vrachtwagens.

Partners in dagvers
Sligro werkt voor het dagverse assortiment nauw samen met vier gespecialiseerde verspartners: SmitVis, Kaldenberg (vlees), Smeding (groenten en fruit) en Ruig (wild en gevogelte). Zo profiteren klanten van gegarandeerde kwaliteit, een compleet versassortiment, uitmuntende service en een scherpe prijsstelling. Ook de dagverse producten van de verspartners kunnen via het online ordersysteem worden besteld en vallen binnen de afspraken met Xandrion.
 
ZiN inspiratielab

Eind 2016 werd het Inspiratielab ZiN geopend. In een unieke inspirerende omgeving van 3.000 m2 is een Inspiratielab gecreëerd waar trainingen, trendtours, events, ondernemers coaching, bootcamps, kwalitatief marktonderzoek en alles wat denkbaar is om ondernemers te inspireren en kennis te delen, plaats kan vinden.
 
www.sligro.nl
 
 

Nog meer voordeel

Naast het voordeel dat u via Xandrion bij Sligro kunt behalen, profiteert u nog eens van extra voordeel als u producten van onderstaande leveranciers bij Sligro inkoopt.
Aarnink Vleeswaren
BAKER & BAKER - Molco
Bakkers Brigade
Coca-Cola
Délifrance
Diversey
Douwe Egberts
Dr. Oetker/ Koopmans
Essity - Tork
Farm Frites
FrieslandCampina FOH
FrieslandCampina Professional
Kraft Heinz Foodservice
Lipton Ice Tea
Lipton Teas and Infusions
MARS Nederland
New Forrest - Kwekkeboom Oven / Bui
Red Bull
Remia
Riedel Benelux
Signature Foods
Spadel
Unilever Food Solutions
Unilever OOH
Van Geloven
Van Tol Convenience Food
Verstegen Spices & Sauces
Violife Professional
Bekijk alle bespaarmogelijkheden