Sligro Foodservice

Dé foodpartner voor foodprofessionals

Sligro is een horecagroothandel met een breed assortiment food & beverage en aan food gerelateerd non-food producten. Zij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro is een horecagroothandel met een breed assortiment food & beverage en aan food gerelateerd non-food producten. Zij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro is al bijna 20 jaar Xandrion leverancier op het gebied van horeca groothandel. Via het raamcontract van Xandrion met Sligro profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities op zowel food als non-food producten. Hierdoor besparen zij veel tijd en geld en leveren niets in op kwaliteit en service.

Assortiment van ruim 75.000 food en aan food-gerelateerde artikelen
Sligro biedt de deelnemers van Xandrion een scherp en marktconform geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken. Daarnaast voert Sligro een uitgebreid assortiment van duurzame producten onder het label eerlijk & heerlijk. 
 
Zelfbediening en bezorging

Dankzij het landelijke en fijnmazige netwerk van 50 zelfbedienings- en 8 bezorggroothandels, heeft iedere klant in Nederland binnen 30 minuten een Sligro zelfbedieningsgroothandel tot zijn beschikking. Daarnaast beschikt Sligro over een nieuw en klantvriendelijk online platform: een geavanceerd ordersysteem voor bestellingen dat werkt met persoonlijke lijsten, scannen met mobiel, en met bestelrechten die kunnen worden ingericht op de medewerkers van de klant. Dankzij het nieuwe platform bezorgt Sligro snel en correct, waarbij levering plaatsvindt uit geconditioneerde vrachtwagens.

Partners in dagvers
Sligro werkt voor het dagverse assortiment nauw samen met vier gespecialiseerde verspartners: SmitVis, Kaldenberg (vlees), Smeding (groenten en fruit) en Ruig (wild en gevogelte). Zo profiteren klanten van gegarandeerde kwaliteit, een compleet versassortiment, uitmuntende service en een scherpe prijsstelling. Ook de dagverse producten van de verspartners kunnen via het online ordersysteem worden besteld en vallen binnen de afspraken met Xandrion.
 
Horeca wijnselectie
Ontdek de verrassende wijnen uit onze vertrouwde 'Horeca only' wijnselectie. Een compleet aanbod van wijnen, exclusief verkrijgbaar voor u als horecaklant.
 
De horeca wijnselectie bestaat uit een brede keuze aan huiswijnen, aangevuld met enkele gerenommeerde wijnhuizen. Afkomstig uit de klassieke en de nieuwe wereld. Kies uit een breed aanbod van schenkwijnen tot topwijnen en uit een brede variëteit aan druivensoorten; altijd met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer marge voor slimme inkopers
Sligro klanten kunnen rekenen op veel inkoopvoordeel. Sligro koopt groot in en geeft dit voordeel door aan hun klanten. Als Xandrion deelnemer profiteert u daar bovenop nog van uniek inkoopvoordeel op de al scherpe Sligro prijzen.

www.sligro.nl
 
 

Nog meer voordeel

Naast het voordeel dat u via Xandrion bij Sligro kunt behalen, profiteert u nog eens van extra voordeel als u producten van onderstaande leveranciers bij Sligro inkoopt.
Aarnink Vleeswaren
BAKER & BAKER - Molco
Bakkers Brigade
Bonduelle
Cetraco B.V.
Coca-Cola
Délifrance
Diversey
Douwe Egberts
Dr. Oetker/ Koopmans
Essity - Tork
Farm Frites
FrieslandCampina FOH
FrieslandCampina Professional
Kraft Heinz Foodservice
Lipton Ice Tea
MARS Nederland
New Forrest - Kwekkeboom Oven / Bui
Red Bull
Remia
Riedel Benelux
Royal Smilde
Spadel
Unilever Food Solutions
Unilever OOH
Upfield
Van Geloven
Verstegen Spices & Sauces
Bekijk alle bespaarmogelijkheden