Sligro Foodservice

Dé foodpartner voor foodprofessionals

Sligro is een horecagroothandel met een breed assortiment food & beverage en aan food gerelateerd non-food producten. Zij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

Sligro is al bijna 20 jaar Xandrion leverancier op het gebied van horeca groothandel. Via het raamcontract van Xandrion met Sligro profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities op zowel food als non-food producten. Hierdoor besparen zij veel tijd en geld en leveren niets in op kwaliteit en service.

Sligro is de foodpartner voor foodprofessionals. Zij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

De 4 kanten van Sligro
Bij Sligro vindt u vier unieke eigenschappen: behulpzame medewerkers met veel productkennis, unieke producten, oplossingen en de vele voordelen die u heeft als u bij Sligro inkoopt.

Altijd goed en persoonlijk advies
Bij Sligro werken uitsluitend vakmensen die hun kennis graag met u delen. De vakmensen spreken uw taal en weten alles van de ruim 60.000 producten, en helpen foodprofessionals bij het kiezen van het juiste product. Voor dagverse en regionale producten werken ze samen met echte specialisten: de verspartners; Smit Vis, Slagerijen Kaldenberg, Smeding en Ruig. 

Unieke merken voor foodprofessionals
Bij Sligro vindt u een assortiment van ruim 60.000 exclusieve eigen merken en A-merken. De eigen merken en exclusieve importen zijn nergens anders verkrijgbaar, altijd scherp geprijsd en staan voor de beste kwaliteit. Sligro vindt het belangrijk dat foodprofessionals kunnen kiezen uit verantwoorde producten. Het label Eerlijk & Heerlijk is daarbij een handige gids.

Service en gemak voor ondernemers
De horeca verandert razendsnel. Daarom investeert Sligro continu in klantgerichte oplossingen, zoals de bestelservice en kennisplatforms voor foodprofessionals. Met de foodplatforms Foodbrigade, Sligro.nl en Exclusief magazine bent u altijd op de hoogte. Bovendien is Sligro altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar. Binnen 20 minuten rijden vindt u een Sligro zelfbedieningsvestiging in heel Nederland. Laat u uw inkopen liever bezorgen, dan staat het netwerk van acht servicecentra voor u klaar.

Meer marge voor slimme inkopers
Sligro klanten kunnen rekenen op veel inkoopvoordeel. Sligro koopt groot in en geeft dit voordeel door aan hun klanten. Als Xandrion deelnemer profiteert u daar bovenop nog van uniek inkoopvoordeel op de al scherpe Sligro prijzen.
 

www.sligro.nl
 
 

Nog meer voordeel

Naast het voordeel dat u via Xandrion bij Sligro kunt behalen, profiteert u nog eens van extra voordeel als u producten van onderstaande leveranciers bij Sligro inkoopt.
Aarnink Vleeswaren
Bakkers Brigade
Bonduelle
Cetraco B.V.
Coca-Cola
Délifrance
Diversey
Douwe Egberts
Dr. Oetker/ Koopmans
Enkco
Essity - Tork
Farm Frites
FrieslandCampina
Kraft Heinz Foodservice
Lipton Ice Tea
MARS Nederland
Molco / CSM
Nestlé Nederland
New Forrest - Kwekkeboom Oven / Bui
Red Bull
Remia
Riedel Benelux
Royal Smilde
Spadel
Unilever Food Solutions
Unilever OOH
Upfield
Van Geloven
Verstegen Spices & Sauces
Bekijk alle bespaarmogelijkheden