Unilever Out of Home

Een tweetal bekende merken van Unilever.

OLA is de ijsmaker van Nederland. OLA is onderdeel van 'the Heartbrand', het bekendste ijslogo waar heel veel grote ijsmerken onder hangen, zoals: Magnum, Ben & Jerry's en OLA Classics, zoals: Raket en Split. Cup-a-Soup heeft een breed assortiment snel en gemakkelijk te bereiden 1-kops soepen.

Via dit raamcontract profiteren Xandrion deelnemers van gunstige condities op OLA ijs en Cup-a-Soup. In 2005 heeft Unilever een raamovereenkomst met Xandrion gesloten voor OLA ijsproducten. Later is dit contract uitgebreid met Cup-a-Soup.

OLA

OLA is wereldwijd een van de grootste en meest geliefde ijsmerken. Zij geloven dat ze een grote rol spelen in het stimuleren van positieve sociale verandering door gebruik te maken van hun mooie merken OLA en Ben & Jerry’s. Ze hebben een gevarieerd portfolio van producten, van een Twister tot een Cornetto, ze hebben iets voor iedereen! Ook weten ze dat het assortiment aan ijsjes geluk kan brengen bij alle leeftijdsgroepen en barrières tussen verschillende gemeenschappen kan doen wegsmelten. Dankzij de jarenlange ervaring in het Nederlandse ijslandschap is OLA uitgegroeid tot de nummer één van Nederland op het gebied van consumptie-ijs. Daar zijn ze trots op!

Cup-a-Soup
Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Soupercharge je personeel met de vele variaties Cup-a-Soup. Het Cup-a-Soup assortiment bestaat uit een range van heerlijke smaken soep in sachets van 175ml en 140ml, sachets drinkbouillon en zakken soep voor de Cup-a-Soup systemen.
 

www.unileverpartners.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden