Benegas

Toonaangevend leverancier van propaangas.

Benegas levert propaangas in flessen en bulktanks aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Daarnaast beleveren ze ruim 2.000 verkooppunten van gasflessen.


Xandrion deelnemers profiteren al sinds 1998 (een jaar na de oprichting van Xandrion) van unieke condities op bulk- en flessengas.

Toonaangevend leverancier van propaangas
Benegas levert propaangas in flessen en bulktanks aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Daarnaast beleveren ze via hun premium partners ruim 2.000 verkooppunten van gasflessen. 

De gasspecialist in Nederland
Benegas Nederland is de propaanspecialist in je buurt. Met een netwerk van zo'n 2.000 flessenverkooppunten in Nederland is Benegas nooit ver weg. Klanten vertrouwen op de veilige levering van Benegas in bulk en in flessen. Daarvoor doorkruisen meer dan 30 vrachtwagens het land om particulieren en bedrijven van gas te voorzien.

CO2-neutraal
Benegas levert CO2-neutraal propaangas in bulk gastanks en gasflessen. Door ruime kennis en ervaring bieden zij iedere klant een passende energieoplossing. Propaan is een flexibele energiebron en is daarom geschikt voor talloze toepassingen. 

www.benegas.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden