BOERplay

Alles onder één dak op het gebied van de inrichting van buitenruimte!

BOERplay beschikt over meer dan 50 jaar ervaring met op maat gemaakte ontwerpen, die worden versterkt door bijpassende speel- en beweegtoestellen, buitenmeubilair en groenvoorzieningen.

Xandrion deelnemers kunnen bij BOERplay terecht voor een zeer breed assortiment in speeltoestellen en buitenmeubilair. Dit alles uiteraard tegen scherpe Xandrion tarieven.  

BOERplay richt al sinds 1961 algemene buitenruimtes in op gebied van spelen en bewegen. Zij richten de buitenruimte zo in dat deze aantrekkelijk en uitdagend is voor iedereen. Voor een generatie lang spelen en bewegen.
 
Centraal uitgangspunt is dat alle menstypen ieder op hun eigen manier de ruimte kunnen gebruiken. Een goed ingerichte buitenruimte biedt voor ieder type mens, van jong tot oud, voldoende aanleiding om er te willen verblijven, te bewegen en anderen te ontmoeten.

De missie van BOERplay is de algemene ruimte, zoals openbare speelplekken, schoolpleinen, speeltuinen, recreatieplekken enzovoort, aantrekkelijk maken om te spelen. Kinderen kijken op hun eigen manier naar de ruimte en buiten is één grote speelplek. Elke ruimte biedt eigen mogelijkheden en uitdagingen. En daarom kijken ze door de ogen van de gebruiker, die van het kind. Gebaseerd op de visie van Bertus Mulder die 4 speltypes definieert, namelijk:
 
BOERplay heeft als een van de weinige bedrijven in de branche nog een eigen productielocatie in Nederland. Naast hun dienstverlening in Nederland, exporteren ze producten naar verschillende landen binnen en buiten Europa. 
 
https://www.boerplay.com/
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden