Essity - Tork

Wereldwijd het leidende merk op het gebied van hygiëne op de werkplek en professionele hygiëneoplossingen.

Essity/Tork biedt een breed assortiment hygiëneproducten. Van dispensers, toiletpapier en handdoeken tot poetspapier. Ook is Tork dé partner voor tafelaankleding, in tal van kleuren en dessins en Personal Print, tafelpapier voorzien van eigen print.

Tork is sinds 2002 Xandrion leverancier op het gebied van professionele hygiëne oplossingen. Xandrion deelnemers profiteren via het raamcontract met Tork van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Tork is wereldwijd het leidende merk op het gebied van hygiëne op de werkplek en professionele hygiëneoplossingen.
 
Van papieren handdoeken in de sanitaire ruimten van ziekenhuizen tot servetdispensers in restaurants, Tork levert een geweldige ervaring voor de gebruiker en een gemakkelijke ervaring voor de koper.
 
En als onderdeel van SCA streeft Tork ernaar om op een duurzame manier te voldoen aan uw wensen, zodat u tijd, geld en moeite bespaart en u zich kunt richten op de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Ons aanbod
Elke keer dat u iets moet afnemen, drogen, reinigen of oppoetsen, staat Tork voor u klaar. Het assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimten, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verder gaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.
 

www.tork.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden