Breustedt Chemie

Specialist in de distributie van industriële chemicaliën.

In de loop der jaren heeft Breustedt Chemie een aantal specialisaties opgebouwd, zoals: de belevering van openbare zwembaden, reinigingsmiddelen, afwalwaterbehandeling en drinkwaterbereiding.

Al bijna 20 jaar is Breustedt Chemie dé Xandrion leverancier op het gebied van industriële chemicaliën. Inmiddels kopen ruim 200 deelnemers hun zwembadchemicaliën in via dit raamcontract.

In de loop der jaren heeft Breustedt een aantal specialisaties opgebouwd, deze bevinden zich voornamelijk in de belevering van openbare zwembaden, reinigingsmiddelen, afvalwaterbehandeling en drinkwaterbereiding. Daarnaast kunnen zij ook met de klant meedenken en hen adviseren m.b.t. de opslag het veilige gebruik van chemicaliën.

Breustedt Chemie als betrouwbare partner
De dienstverlening wordt gekarakteriseerd door snelheid en flexibiliteit. Vanuit de locatie in Apeldoorn, waar de producten worden opgeslagen, kan er snel en uit voorraad geleverd worden. Doordat zij met eigen transport werken, kunnen ze snel en flexibel reageren op de wensen van de klant. 

Maurice Loo, directeur van Auberge De Smockelaer uit Heijenrath-Slenaken:
“Al enkele jaren maken wij via Xandrion gebruik van het raamcontract met Breustedt Chemie. Wij ervaren Breustedt Chemie als een betrouwbare, professionele partner voor onze chloor en zwavelzuur. Bij Breustedt is afspraak ook daadwerkelijk afspraak en ook de communicatie ervaren wij als zeer prettig. Wij zullen Breustedt dan ook zeker aanbevelen bij onze collega-ondernemers.”
 
www.breustedt.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden