Breustedt Chemie

Specialist in de distributie van industriële chemicaliën.

In de loop der jaren heeft Breustedt Chemie een aantal specialisaties opgebouwd, zoals: de belevering van openbare zwembaden, reinigingsmiddelen, afwalwaterbehandeling en drinkwaterbereiding.

Breustedt Chemie is al 13 jaar Xandrion leverancier op het gebied van industriële chemicaliën. Een groot deel van de Xandrion deelnemers met een zwembad zijn dan ook al jarenlang tevreden klant van Breustedt.

Breustedt Chemie is sinds 1933 gespecialiseerd in de distributie van industriële chemicaliën. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met toonaangevende producenten zoals AKZO Nobel, Solvay, Kao Chemicals, Lanxess en Kemira. Ze kunnen snel leveren via eigen vervoer, alles volgens de laatste milieu- en veiligheidseisen.

Breustedt Chemie neemt deel aan het Responsible Care programma van de chemische industrie. Dit houdt in dat de bedrijfsactiviteiten inzake productie, distributie en opslag van chemische producten plaatsvinden met de grootst mogelijke zorg voor gezondheid, veiligheid, bescherming voor het milieu alsmede kwaliteit.
 

www.breustedt.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden