CWS

Dé service-organisatie voor sanitaire hygiëne.

CWS is gericht op het verhuren en leveren van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten.


CWS en Xandrion zijn al ruim 14 jaar aan elkaar verbonden als partner op het gebied van sanitaire diensten en hygiëneproducten. CWS is met name gespecialiseerd in milieuvriendelijke concepten in combinatie met een professionele dienstverlening. Via het raamcontract met Xandrion profiteren Xandrion deelnemers van unieke condities, die hen veel tijd en geld besparen.
 

Naast sanitaire diensten heeft CWS tevens ideeën voor het creëren van een schone en representatieve entree met schoonloopmatten in vele kleuren en maten. Indien gewenst ook voorzien van afbeelding of bedrijfslogo.
 
Een hele reeks aan certificaten geeft aan dat men kan spreken van een geëngageerd en innovatief bedrijf. Om enkele te noemen; ISO 9001 (Certex) certificaat, en een ISO 14001 (milieu)certificaat. En diverse andere certificaten op het gebied van milieu en design.
 
Het hoofdkantoor van CWS is gevestigd te ’s-Hertogenbosch waar zich ook de handdoekrollen- en schoonloopmattenwasserij bevindt. Daar worden jaarlijks miljoenen katoenen handdoekrollen en honderdduizenden matten gewassen.
 
CWS is een merk van CWS-boco International GmbH en haar dochterondernemingen. Momenteel telt de CWS Groep ongeveer 10.800 medewerkers in 16 landen.
 

www.cws.com/nl-NL
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden