Remia Foodservice

De vertrouwde partner voor sauzen, frituurvetten, margarines en dispensers.

Naast de sauzen, dressings, frituurvetten en margarines van het merk Remia, vallen ook de sauzen de merken Gouda's Glorie, Yildriz en DeVlaendere Sauzen onder dit raamcontract. Daarnaast levert Remia dispensers in vele soorten en maten die exact aansluiten bij iedere specifieke behoefte.

Sinds 2012 is Remia Xandrion leverancier op het gebied van sauzen en frituurvetten. Via het raamcontract van Xandrion met Remia profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Remia is voor ondernemers in de horeca dé vertrouwde partner voor sauzen, frituurvetten en dispensers. Remia is als eerste met fritessaus en vloeibaar frituurvet op de markt gekomen. Die innovatiedrang is een typisch kenmerk van Remia die u ook terugvindt in kwaliteit, klantgerichtheid en verpakkingen die continu worden verbeterd en regelmatig in de prijzen vallen. Bij de ontwikkeling van hun producten richt Remia zich op de verbetering van uw rendement. Kwaliteit, gemak, efficiency en hygiëne zijn daarvoor de belangrijkste ingrediënten.

Voor meer informatie en de historie van die oerhollands familiebedrijf klikt u hier.
 

https://www.remiaprofessioneel.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden