Unilever Food Solutions

Eén van 's werelds grootste foodservicebedrijven.

De divisie Unilever Food Solutions richt zich specifiek op de professionele markt voor voedingsmiddelen, zoals hotels, restaurants en grote instellingen. Unilever heeft een breed assortiment merken onder zich, bijvoorbeeld Unox, Calvé, Knorr, Helmann's en De Vegetarische Slager.

Unilever Food Solutions is al vanaf 2002 Xandrion leverancier op het gebied van voedingsproducten. Via dit raamcontract profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities op voedingsproducten van A-fabrikanten, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Iedere dag inspiratie

Unilever helpt chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden, zodat hun klanten blijven terugkomen.

Zij maken ingrediënten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur. En zorgen constant voor nieuwe ideeën en inspiratie voor een fris en verrassend menu.

Verstand van voeding
Unilever is al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann’s, Lipton en nog vele andere. Ze werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 74 landen. Ze weten dus hoe moeilijk het is het evenwicht te vinden tussen indruk maken op uw klanten en winst maken.

Voor chef-koks door chef-koks
Unilever begrijpt de consument, uw klant. Ze gebruiken deze kennis om chef-koks en cateringbedrijven op de hoogte te houden van de veranderingen in smaak bij het publiek. Samen met een team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen ze klanten om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. Dankzij de wereldwijde aanwezigheid, reizen keukenideeën de wereld rond.

Groeien voor de toekomst
Unilever stelt alles in het werk om gezonde en voedzame maaltijden op tafel te brengen, maar is ook bezorgd om de gevolgen voor de planeet. Duurzame ingrediënten en verpakkingen gebruiken, minder afval produceren en minder energie verbruiken, het maakt allemaal deel uit van de milieubewuste manier van zakendoen.

Voedsel is belangrijk voor ons
Daarom kunt u op Unilever vertrouwen, om u te helpen bij het tegemoet komen van de behoeftes van uw meest kritische klanten.
Producten en services door chefs, voor chefs.
 

www.unileverfoodsolutions.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden