Van Geloven

De favoriete snackspecialist van consument en professional.

Van Geloven biedt een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen 12 sterke merken, zoals: Van Dobben, Kwekkeboom, Souflesse, De Bourgondiër, Mora en Van Lieshout.

Van Geloven is onze leverancier op het gebied van kwaliteitssnacks. Via het raamcontract van Xandrion met Van Geloven profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Van Geloven telt ruim 1000 medewerkers en 7 fabrieken. Hiermee zijn ze al jarenlang een gerenommeerde speler op de markt voor snacks. Snacken zit hen in de genen! Het assortiment bevat kroketten, frikandellen, bami, loempia’s en saté, maar ook kipproducten en specialiteiten. Alle producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, door kundige medewerkers met passie voor hun vak. Van Geloven verkoopt snacks onder verschillende eigen merknamen aan vrijwel alle Nederlandse en Belgische retailers. Daarnaast maken ze snacks voor diverse grossiers in binnen en buitenland en leveren ze aan diverse retailers en grossiers buiten de Benelux. Tevens produceren ze ook voor industriële afnemers. 

Kwaliteit & traceerbaarheid
Uiteraard hecht Van Geloven veel waarde aan kwaliteit. Ze voldoen zelf aan strenge kwaliteitseisen en stellen deze ook aan hun leveranciers. De inkoopafdeling koopt alleen de beste grondstoffen in tegen strenge inkoopeisen. Alle grondstoffen zijn bovendien traceerbaar. Met behulp van Track and Trace kunnen zij precies zien waar ze vandaan komen. Om de keten goed te kunnen controleren, houden ze deze zo kort mogelijk. Tot slot is ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van belang. Van Geloven neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij en ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied in de markt.
 

www.vangeloven.com
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden