Miele Professional

Specialist in professionele was- en droogapparatuur.

Miele Professional is al meer dan 115 jaar fabrikant van o.a. professionele was-, droog- en afwasautomaten en medische reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparatuur.

Sinds 2013 voorziet Miele Professional onze deelnemers van hoogwaardige professionele (af)was- & droogapparatuur tegen zeer gunstige tarieven.

Miele Professional. Een zorg minder.

Miele Professional is al meer dan 110 jaar fabrikant van o.a. professionele was-, droog- en afwasautomaten, alsmede medische reinigings- desinfectie- en sterilisatie apparatuur.  Naast het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande apparatuur is Miele Professional vooral sterk in het bieden van oplossingen op maat en goede projectbegeleiding.

Meer dan 75 bekwame medewerkers van de afdelingen Verkoop, Marketing, Customer Service en Technische Service bedienen dagelijks met passie hun klanten met professionele adviezen, oplossingen, kwaliteitsproducten en de beste after sales service. Met als uitgangspunt continu te blijven innoveren en te verbeteren vanuit duurzame perspectieven. Deze missie ligt al sinds de oprichting van Miele in 1899 ten grondslag aan alles wat het familiebedrijf doet. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dan ook sterk verankerd in de ondernemingsstrategie van Miele. Het begint bij de productie van innovatieve en zeer zuinige apparatuur met een lange levensduur en leidt als een rode draad door het handelen en optreden van alle medewerkers.

Vooral binnen de zorgbranche (Care en Cure) is Miele Professional sterk vertegenwoordigd. Niet voor niets is Miele Professional in dit segment marktleider en kan met recht worden gezegd: Miele Professional, een zorg minder!
 

https://www.miele.nl/p/
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden