Royal Swinkels

Een onafhankelijke familiebrouwer.

Bier brouwen vraagt om vakmanschap en intuïtie. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwt Royal Swinkels al eeuwenlang de lekkerste bieren. Het bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke bieren.

Sinds juni 2020 profiteren  Xandrion deelnemers van unieke inkoopcondities op het complete bieraanbod van Royal Swinkels.

Royal Swinkels

Royal Swinkels is, al 300 jaar, een onafhankelijke familiebrouwer. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen zij al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij ze altijd kijken waar het nog beter kan. Het bieraanbod van Royal Swinkels bestaat uit tientallen authentieke biermerken die ze via partners, horecabedrijven en retailers naar de consument brengen, waar ook ter wereld.

Tientallen authentieke biermerken
Het bierassortiment van Royal Swinkels kan omschreven worden als: ‘voor elk moment een passend bier’. Of het nu gaat om lokale juweeltjes of merken die wereldwijd geleverd worden. Gebrouwen in één van de brouwerijen van Royal Swinkels of geleverd via partnerbrouwerijen, waarbij kwaliteit, exclusiviteit en authenticiteit heel belangrijk zijn. Merken uit het aanbod zijn o.a.: Bavaria, Palm, La Trappe, Swinckels', Cornet, Rodenbach en als pionier op het gebied van alcoholvrij bier, is er een ruime keuze aan alcoholvrije bieren te verkrijgen. 
 
www.swinkels.com
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden