Diversey

Wereldwijd opererende onderneming op het gebied van professionele reiniging en hygiëne.

In Nederland is Diversey marktleider in o.a. systemen voor professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, gebouwenonderhoud en textielverzorging.

Sinds 2005 is Diversey de Xandrion leverancier op het gebied van Professionele Schoonmaak & Hygiëne. Via het raamcontract van Xandrion met Diversey profiteren Xandrion deelnemers van zeer gunstige tarieven op het uitgebreide assortiment van deze leverancier.

Diversey is een wereldwijd opererende onderneming op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. In Nederland is Diversey marktleider in o.a. systemen voor professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, gebouwenonderhoud en textielverzorging. Diversey heeft haar hoofdvestiging in Utrecht. Het aanbod van producten omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief training, logistiek en administratieve ondersteuning. Klanten bevinden zich in alle marktsegmenten, van voedingsmiddelenindustrie tot gezondheidszorg, van schoonmaakbedrijven tot horecaondernemingen. Met hun schaalgrootte en scope biedt Diversey voordelen aan nationale bedrijven en multinationals, hotelketens en brouwerijen, schoonmaakbedrijven en food service bedrijven en veel meer institutionele en industriële klanten.
 

www.diversey.com
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden