C-mark

Onafhankelijk adviesbureau met grote bekendheid in de drink-, proces- en waterbranche.

Voor het onderhoud en beheren van particuliere terreinleidingnetten, 'water op maat', periodieke technische controle en begeleiding in het kader van ontzorging, bent u bij C-mark aan het juiste adres.

Al sinds 2005 werken C-mark en Xandrion samen om het water bij de aangesloten deelnemers veilig te houden. C-mark is een onafhankelijk adviesbureau en werkt landelijk voor opdrachtgevers met watervoorzieningen in uiteenlopende sectoren: van overheid, industrie en zorginstelling tot sport en recreatie. 

Of het nu gaat om het onderhoud en beheren van particuliere terreinleidingnetten, “water op maat”, periodieke technische controle en begeleiding in het kader van ontzorging, met C-mark is men verzekerd van een goed resultaat als het gaat om veilig en effectief gebruik van water. Naast watercontroles biedt C-mark ook voedselveiligheidscontroles waarmee u kunt aantonen dat u voldoet aan de Hygiënecode voor de horeca of een andere hygiënecode omschreven procedures die een uitwerking zijn van de wettelijke voorschriften op het gebied van voedselveiligheid.
 

www.c-mark.nl
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden