INNAX

Alle disciplines voor het verduurzamen van gebouwen onder één dak.

INNAX is een gecertificeerd energiemeetbedrijf met (energie)diensten zoals: meetdiensten, online energiemonitoring, energieonderzoeken en totale factuurafhandeling. Zij adviseren onze opdrachtgevers niet alleen een passende oplossing, zij kunnen deze ook uitvoeren en beheren.


INNAX GEBOUW & OMGEVING is sinds 2006 Xandrion leverancier op het gebied van energiebemetering & advies. Via het raamcontract van inkooporganisatie Xandrion met INNAX GEBOUW & OMGEVING profiteren Xandrion deelnemers van unieke condities op de producten en diensten, zonder in te leveren op service en kwaliteit.

INNAX GEBOUW & OMGEVING heeft alle disciplines die nodig zijn voor het verduurzamen van gebouwen en gebieden in huis. Zij hebben een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. Deze stelt hen in staat om te zorgen voor een comfortabele, gezonde en goedkopere werk- en leefomgeving. Zij onttrekken energie uit duurzame energiebronnen, waardoor opdrachtgevers geheel of gedeeltelijk onafhankelijk worden van het energienet. De lagere uitstoot en exploitatiekosten die hierdoor ontstaan, dragen bij aan verschillende maatschappelijke doelstellingen en een positief imago. Op verzoek bieden zij financieringsoplossingen op maat. Zij zijn onafhankelijk, dat wil zeggen niet gebonden aan uitvoerende partijen of leveranciers.
 

www.innax.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden