Ongedierte Bestrijding Nederland

Een landelijk opererend plaagdierbestrijdingsbedrijf.

De core business van Ongedierte Bestrijding Nederland is de beheersing van plaagdieren d.m.v. wering, analyse, diagnose en bestrijding van plaagdierbesmettingen. Daarnaast voeren zij werkzaamheden uit op het gebied van hygiëne en HACCP d.m.v. inspecties, consultancy, reiniging en desinfectie.

Sinds 2010 bestrijden Xandrion deelnemers ongedierte tegen zeer gunstige tarieven door gebruik te maken van het raamcontract met Ongedierte Bestrijding Nederland.

O.B.N. is een particulier plaagdierbestrijdingbedrijf. Hun hoofdactiviteit is de beheersing van plaagdieren, met als onderdelen de preventie, analyse, diagnose en bestrijding van plaagdierbesmettingen. Daarnaast voeren zij werkzaamheden uit op het gebied van hygiëne en HACCP, beide door middel van inspecties. Tevens kan O.B.N in eigen beheer weringswerkzaamheden (knaagdieren, steenmarters en vogels) uitvoeren en zijn zij gespecialiseerd in dieptereiniging en desinfectie van ruimtes zoals keukens, toiletten, douches.

O.B.N. is in 1988 gestart met haar werkzaamheden en is inmiddels, met ruim 30 medewerkers, uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt van plaagdierbeheersingbedrijven. Door te werken met pestcontrol operators, die wonen en werken in de verschillende delen van Nederland kan O.B.N., zonder grote organisatorische ingrepen, alle regio’s van Nederland bedienen.
 

www.obn.eu
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden