Xandrion Energiecollectief

Eén van de grootste energiecollectieven van Nederland.

World Kinect Energy Services is één van de grootste onafhankelijke energiemakelaars in Europa. Zij zijn gespecialiseerd in het timen van het juiste inkoopmoment van energie (portfoliomanagement), waarbij een team van analisten dagelijks alle ontwikkelingen op de mondiale energiemarkt volgt.

Het raamcontract met World Kinect Energy Services biedt u toegang tot één van de grootste energiecollectieven van Nederland; het Xandrion Energiecollectief. World Kinect Energy Services is één van de grootste onafhankelijke energiemakelaars van Europa en kiest namens het hele collectief de meest optimale koop- en verkoopmomenten om tot de energieprijs voor een bepaald jaar te komen (portfoliomanagement).

Een team van analisten volgt daartoe dagelijks met geavanceerde voorspellingssoftware alle ontwikkelingen op de mondiale energiemarkt. De energietarieven worden vastgezet bij energieleveranciers met wie onze inkooporganisatie zeer scherpe prijsformules en goede secundaire condities heeft afgesloten. Momenteel is ENGIE leverancier van ons collectief voor zowel gas als elektriciteit.
 

www.world-kinect.com
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden