PontMeyer

Dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen.

Bij PontMeyer vindt u alles onder één dak: het assortiment, het specialisme, het maatwerk, de logistieke oplossingen én de kennis van materialen.

Al sinds 2004 kunnen Xandrion deelnemers tegen scherpe Xandrion tarieven bij PontMeyer terecht voor al hun verbouwingen, renovaties en kleinere projecten, zowel binnen als buiten. PontMeyer is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht. Bij hen vindt u alles onder één dak: het assortiment, het specialisme, het maatwerk, de logistieke oplossingen én de kennis van materialen.

Drive-in afhaalcentrum
In vrijwel alle vestigingen werken zij volgens het drive-in systeem. U kan hier zonder afspraak naar binnen rijden voor het afhalen van materialen. Het afhaalcentrum biedt een enorm en uitgekiend assortiment om u van dienst te kunnen zijn. Dankzij het brede assortiment en drive-in formule kunt u snel en efficiënt inkopen doen en vervolgens direct weer aan het werk. Alle materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ruim op voorraad. In het technisch afhaalmagazijn kunt u terecht voor alle mogelijke bevestigingsartikelen, gereedschappen, lijmen, kitten, verven, machines, etc.

Er zijn 45 PontMeyer drive-in vestigingen verspreid over het land. Hierdoor is er altijd een vestiging bij u in de buurt

Just-in-time
Al uw benodigde materialen kunnen door PontMeyer just-in-time bij u worden bezorgd.

Moderne houtbewerkingsafdeling
Ook voor al uw bewerkingen kunt u bij PontMeyer terecht. Zij beschikken over een moderne houtbewerkingsafdeling. Hier kan het hout en plaatmateriaal volgens uw wensen worden bewerkt.

Kwaliteit
Uiteraard voldoet al het hout van PontMeyer aan de kwaliteitseisen van Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) dat KOMO-certificaten uitgeeft. Het milieu is ook hun zorg. Zo liep PontMeyer voorop bij de introductie van gemodificeerd hout en was PontMeyer binnen de houtbranche het eerste bedrijf waaraan de Lean & Green Award werd uitgereikt.
 

www.pontmeyer.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden