Boels

Gereedschap- en machineverhuur

Boels Rental biedt een jong en breed assortiment met alle producten voor uw huurbehoeftes onder één dak. Met 130 vestigingen in Nederland is Boels altijd dichtbij; dat bespaart tijd, kosten en uitstoot.


Boels Rental is sinds 2005 Xandrion leverancier op het gebied van de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Xandrion deelnemers kunnen via het raamcontract van Xandrion met Boels profiteren van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Met meer dan 800.000 verhuuritems hebben zij het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar via meer dan 130 vestigingen in Nederland.

Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Boels denkt graag met u mee voor de beste huuroplossing. Ook wanneer u een uitzonderlijk verzoek heeft. Boels keeps you going. Kijk voor het volledige verhuurassortiment en alle vestigingen op onze website.
 

www.boels.com
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden