Bunzl

Totaalleverancier van non-foodartikelen.

Bunzl verkoopt een zeer breed assortiment non-foodartikelen speciaal voor de foodservicemarkt. Het assortiment omvat een zeer brede range van producten, uiteenlopend van tafelaankleding, maaltijdoplossingen en verpakking, tot eenmalig servies, hotelbenodigdheden, disposables en hygiëneartikelen.

Bunzl is al sinds 2009 Xandrion leverancier. Zij zijn totaalleverancier op het gebied van non-food artikelen. Xandrion deelnemers profiteren van unieke inkoopcondities op de producten van Bunzl.

Bent u op zoek naar één totaalleverancier voor uw totale behoefte aan non-food artikelen? Bunzl is een groothandel in disposables, verpakkingen, hygiëneproducten, guest supplies, hotelequipment, glaswerk, porselein en bestek voor de foodservice markt. Met een zeer breed assortiment van meer dan 23.000 artikelen hebben zij voor ieder product en iedere gelegenheid de juiste verpakkingsoplossing. Van standaardartikelen tegen zeer scherpe prijzen tot artikelen speciaal voor u gemaakt, zodat u de uitstraling van uw bedrijf verder kunt professionaliseren. En indien gewenst houden zij uw producten zelfs voor u op voorraad, zodat u zich kunt concentreren op uw core-business.
 

www.bunzl.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden